Курка під соусом з майонезу і часнику

Інгредієнти:
- Куряче філе: 1 шт. (600 г)
- Майонез: 350 г
- Соняшникова олія: 150 мл
- Вода: 100 мл
- Часник: 1 голівка
- Зелень: за смаком
- Сіль: за смаком
- Перець чорний мелений: за смаком
Приготування:
Час приготування: 30 хвилин
Філе нарізаємо тонкими пластинами.
Тепер філе потрібно обсмажити в соняшниковій олії на підігрітій сковороді до золотистої скоринки.
Готуємо соус. Для цього необхідно збити майонез з водою і додати дрібно нарізаний часник.
Заливаємо філе щойно приготовленим соусом.
Посипати дрібно нарізаною зеленню і тушкувати до готовності близько 15 хвилин.
Bon appétit!