Соус - приборкувач смаку гурманів
<p>Будь-яку їжу ми їмо з різними приправами. Вже безліч років надає новий смак нашим стравам розмаїття соусів. Перші згадки про один з найстаріших соусів були в куховарській книзі знаменитого римського гурмана Апіція (датується 1 століттям до н.е.). У ній згадувався і широко використовувався соус «Гарум». Римляни навіть використовували його у вигляді ліків. Згідно цій книзі соус користувався популярністю у всіх верств населення стародавнього Риму. З тих самих пір його популярність в світі не згасає.</p>
Томатна паста
<p>Ви любите готувати ?? До Вас збігаються сусіди і родичі що б покуштувати ваш кулінарний шедевр? Що б ви не готували, ви не уявляєте піци, борщу, солянки без томатів. Що робити? - Адже томати, рослина сезонна. Завжди є томатна паста. Консервування трудомісткий процес. Вам точно не сподобається займатися ним. Ми все зробили за вас. Щоб зберегти ваші страви колишніми, за смаком і якістю. Використовуючи томатну пасту, Ви будете годувати домочадців улюбленими борщами цілий рік.</p>
Як ми робимо рафіновану соняшникову олію
<p><strong>Соняшникова олія</strong> є популярним продуктом. Всі бачили хоча б одну рекламу, присвячену його рафінованому виду, і більшість віддає перевагу саме йому. Напис на пляшці «рафінована» відразу привертає увагу, і Ви, наче не помічаючи, кладете його у візок. Прочитавши етикетку далі, можна знайти багато незрозумілих слів. Все миттєво ускладнюється. Виморожена? Дезодорована?</p>
Яку соняшникову олію вибрати?
<p><strong>Соняшникова олія.</strong> Здається, поширений продукт, зовсім звичайний. З його допомогою ми готуємо безліч страв. Кожен день. Без нього частину з них було б важко приготувати, деякі — просто неможливо :)</p> <p>Правильно підібрана соняшникова олія зробить ваш продукт завершеним, додасть неповторний смак і аромат. Але варто помилитися, і їжа викличе негативні смакові відчуття, а, можливо, і стане не дуже корисною.</p>