Корисно та цікаво

Соус - приборкувач смаку гурманів

29 червня 2015

Будь-яку їжу ми їмо з різними приправами. Вже безліч років надає новий смак нашим стравам розмаїття соусів. Перші згадки про один з найстаріших соусів були в куховарській книзі знаменитого римського гурмана Апіція (датується 1 століттям до н.е.). У ній згадувався і широко використовувався соус «Гарум». Римляни навіть використовували його у вигляді ліків. Згідно цій книзі соус користувався популярністю у всіх верств населення стародавнього Риму. З тих самих пір його популярність в світі не згасає. дізнатися більше 

Томатна паста

20 червня 2015

Ви любите готувати ?? До Вас збігаються сусіди і родичі що б покуштувати ваш кулінарний шедевр? Що б ви не готували, ви не уявляєте піци, борщу, солянки без томатів. Що робити? - Адже томати, рослина сезонна. Завжди є томатна паста. Консервування трудомісткий процес. Вам точно не сподобається займатися ним. Ми все зробили за вас. Щоб зберегти ваші страви колишніми, за смаком і якістю. Використовуючи томатну пасту, Ви будете годувати домочадців улюбленими борщами цілий рік. дізнатися більше 

Як ми робимо рафіновану соняшникову олію

18 червня 2015

Соняшникова олія є популярним продуктом. Всі бачили хоча б одну рекламу, присвячену його рафінованому виду, і більшість віддає перевагу саме йому. Напис на пляшці «рафінована» відразу привертає увагу, і Ви, наче не помічаючи, кладете його у візок. Прочитавши етикетку далі, можна знайти багато незрозумілих слів. Все миттєво ускладнюється. Виморожена? Дезодорована? дізнатися більше 

ПОМИЛКА

Ок

УСПІХ!

Ваше повідомлення надіслано

Ок