Легкий суп з броколі та спаржевою квасолею

3.5(2)

Приготування:

Час приготування: 40 хвилин

У кипячу воду кидаємо нарізану кубиками картоплю і моркву, варимо 10 - 15 хвилин. Окремо ставимо варити вкруту яйця. Цибулю дрібно нарізаємо та злегка обсмажуємо на рафінованій олії.

До картоплі і моркви  ближче до кінця варіння потрібно додати нарізні спаржеву квасолю та броколі, щоб вони залишалися хрусткими та зберігали свій колір та корисні речовини ( 5 - 7 хвилин до готоввності супу ). Солимо за смаком, додаємо цибулю.

 

За декілька хвилин до готовності кидаємо нарізну петрушку. Чистимо, ріжемо великими шматочками яйця та додаємо перед подачею. Чудовий легкий суп готовий!

Bon appétit!

Інгредієнти

Картопля5 шт.
Спаржева квасоль200 г
Броколі200 г
Морква1 шт.
Цибуля1 шт.
Яйця2 шт.
Соняшникова олія
Пучок петрушки

Продукти до рецепту