Легкий суп з броколі та спаржевою квасолею

ІНГРЕДІЄНТИ
- 5 картоплин середнього розміру
- 200 г спаржевої квасолі (можна замороженої)
- 200 г броколі
- 1 морква
- 1 цибулина
- 2 яйця
- рослинна олія
- петрушка
ПРИГОТУВАННЯ
У воду, що кипить, кидаємо нарізану кубиками картоплю і моркву, варимо 10 хвилин, окремо ставимо варити вкруту яйця. Цибулю дрібно нарізаємо, пасеруємо на рафінованій олії. До картоплі і моркви додаємо нарізані овочі (спаржеву квасолю, броколі), солимо за смаком, додаємо цибулю. За 5 хвилин до готовності кидаємо нарізану петрушку. Чистимо, ріжемо великими шматочками яйця, відправляємо в каструлю. Чудовий легкий суп готовий!
Bon appétit!