Час приготування: 20 хвилин
Порцій: 8
Огірок ріжемо кружальцями або дрібніше, як вам подобається. Якщо шкірка тверда, огірок краще попередньо почистити.
Перець очищаємо від серцевини і ріжемо не дуже великими шматочками. Перець можна взяти як зелений, так і червоний.
Середню цибулину ріжемо кільцями, півкільцями або чверть-кільцями.
Викладаємо нарізані овочі в тарілку, додаємо чорні оливки і сир фета нарізаний кубиками. Сир краще використовувати з травами.
Тепер в хід йде головний компонент грецького салату — помідори. Їх потрібно 4 штуки, вони повинні бути стиглими і пружними. Крім того, додамо трохи каперсів. На завершення солимо, додаємо трохи оливкового масла і добре перемішуємо.
Bon appétit!