Грецький салат "Класичний"

Інгредієнти:
- Помідори червоні: 600 г
- Оливки без кісточки: 200 г
- Огірки: 200 г
- Сир Фета: 200 г
- Цибуля ріпчаста: 100 г (1 шт.)
- Перець солодкий зелений: 1 шт.
- Каперси: 30 г
- Оливкова олія (Extra virgin): 50 мл
- Сіль морська: 1/4 ч.л.
Приготування:
Час приготування: 20 хвилин
Порцій: 8
Огірок ріжемо кружальцями або дрібніше, як вам подобається. Якщо шкірка тверда, огірок краще попередньо почистити.
Перець очищаємо від серцевини і ріжемо не дуже великими шматочками. Перець можна взяти як зелений, так і червоний.
Середню цибулину ріжемо кільцями, півкільцями або чверть-кільцями.
Викладаємо нарізані овочі в тарілку, додаємо чорні оливки і сир фета, нарізаний кубиками. Сир краще використовувати з травами.
Тепер в хід йде головний компонент грецького салату — помідори. Їх потрібно 4 штуки, вони повинні бути стиглими і пружними. Крім того, додамо трохи каперсів. На завершення солимо, додаємо трохи оливкового масла і добре перемішуємо.
Bon appétit!