Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 4
Почнемо з сухариків. Трохи підсохлий хліб нарізаємо кубиками і рівномірно розподіляємо листом. Збризкуємо олією. Відправляємо в духовку на 7-10 хвилин при 180 градусах до золотистого кольору.
Тепер наше філе потрібно нарізати пласкими шматочками товщиною до сантиметра. Увага, ріжте поперек волокон. І обсмажте в невеликій кількості олії до золотистої скоринки з обох сторін. Не забудьте трохи посолити та посипати сушеним часником. Обсмажене філе відставити вбік до подачі страви.
Листя салату необхідно дуже добре вимити в максимально холодній воді, а потім просушити. Потім розірвати їх руками на великі шматки.
Підготуйте тарілку, в якій будете готувати фірмовий соус цезар. Ретельно помийте яйця і опустіть на 1 хвилину в слабо киплячу воду. Розбийте яйця.
Очищений і нарізаний часник ретельно розітріть в ступці з кам'яною сіллю до отримання однорідного пюре. Додайте оливкової олії, перемішайте і додайте суміш до яєць. Збийте соус виделкою до однорідності, додавши кілька крапель вустерського соусу і сік половини лимона.
Далі полийте листя салату соусом.
Всипте в салат дрібно тертий пармезан і ще раз добре перемішайте.
На широкі тарілки з невеликими бортиками викласти листя салату із заправкою і сиром, зверху посипте крутонами (сухариками) і викладіть шматочки курячого філе. Можна прикрасити стружкою пармезану. Подавайте відразу ж.
Bon appétit!