Час приготування: 55 хвилин
На розігріту сковороду додати 1 столову ложку олії потім викласти м'ясо, на сильному вогні швидко підрум'янити його, посипати сіллю або спеціями і відправити в духовку в рукаві для нагрівання (180°С) на 20 хвилин.
Окремо протушкувати нарізану цибулю та яблука протягом п'яти хвилин, поки вони не стануть м'якими, додати чебрець і яблучий сік. Готуйте на середньому вогні, поки соус не зменшиться в об'ємі приблизно вдівічі ( 7 - 10 хвилин ).
Влийте вершки в соус, добре перемішайте та прогрійте ще 2 - 3 хвилини на слабкому вогні, не доводячи до кипіння.
Вийміть свинину з духовки, дайте їй "відпочити" 5 хвилин у рукаві після цього наріжте м'ясо порційними шматочками.
Bon appétit!