Свиняча вирізка з яблуками

ІНГРЕДІЄНТИ
- 1 свиняча вирізка (400 г)
- 1 французька цибуля-шалот
- 1 яблуко
- 3/4 склянки яблучного соку
- 1/4 чайної ложки сушеного чебрецю
- 1/2 склянки жирних вершків
- 2 столові ложки рафінованої олії
ПРИГОТУВАННЯ
На розігріту сковороду з рослинним маслом викласти м'ясо, на сильному вогні швидко підрум'янити його, посипати морською сіллю і відправити в духовку в рукаві для запікання (180°С) на 20 хвилин. Окремо протушкувати нарізану цибулю та яблука протягом п'яти хвилин, додати чебрець і яблучний сік. На повільному вогні соус уварити вдвічі, додати вершки. Подавати свинину порізавши і присмачивши соусом.
bon appétit!