Свиняча вирізка з яблучним соусом та вершками

0.0(0)

Приготування:

Час приготування: 55 хвилин

На розігріту сковороду додати 1 столову ложку олії потім  викласти м'ясо, на сильному вогні швидко підрум'янити його, посипати сіллю або спеціями і відправити в духовку в рукаві для нагрівання (180°С) на 20 хвилин.   

 

Окремо протушкувати нарізану цибулю та яблука протягом п'яти хвилин, поки вони не стануть м'якими, додати чебрець і яблучий сік. Готуйте на середньому вогні, поки соус не зменшиться в об'ємі приблизно вдівічі ( 7 - 10 хвилин ).

Влийте вершки в соус, добре перемішайте та прогрійте ще 2 - 3 хвилини на слабкому вогні, не доводячи до кипіння.

 Вийміть свинину з духовки, дайте їй "відпочити" 5 хвилин у рукаві після цього наріжте м'ясо порційними шматочками.

Bon appétit!

Інгредієнти

Свиняча вирізка400 г
Цибуля-шалот1 шт.
Яблуко1 шт.
Яблучний сік3/4 склянки
Сушений чебрець1/4 ч.л
Жирні верши1/2 склянки
Рафінована олія2 ст.л

Продукти до рецепту