Фаршировані помідори по-провансальски

3.8(6)

Приготування

Час приготування: 15 хвилин

Креветки відварити в підсоленій воді, почистити та дрібно нарізати.Дрібно порізані креветки на дошці

Сир натерти на терці.Натертий стружкою сир пармезан

Змішати креветки з сиром, додати подрібнений часник, зелень, заправити майонезом.Подрібнені креветки у суміші з сиром пармезан, часником та зеленню

З помідорів зрізати верхню частину, видалити м'якоть з середини. Начинити помідори приготовленої сумішшю. Томати, фаршировані сумішшю з креветок, пармезану та часнику

Bon appétit!

Інгредієнти

Помідори10 шт.
Сир (твердий)350 г
Креветки500 г
Часник2 зубчика
Майонезза смаком
Зеленьза смаком

Продукти до рецепту