Легкий суп з броколі та спаржевою квасолею

3.5(2)

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 5 картоплин середнього розміру
  • 200 г спаржевої квасолі (можна замороженої)
  • 200 г броколі
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 2 яйця
  • рослинна олія
  • петрушка

ПРИГОТУВАННЯ

У воду, що кипить, кидаємо нарізану кубиками картоплю і моркву, варимо 10 хвилин, окремо ставимо варити вкруту яйця. Цибулю дрібно нарізаємо, пасеруємо на рафінованій олії. До картоплі і моркви додаємо нарізані овочі (спаржеву квасолю, броколі), солимо за смаком, додаємо цибулю. За 5 хвилин до готовності кидаємо нарізану петрушку. Чистимо, ріжемо великими шматочками яйця, відправляємо в каструлю. Чудовий легкий суп готовий!

Bon appétit!