Цезар салат "Класичний"

0.0(0)

Приготування:

Час приготування: 30 хвилин

Порцій: 4

Почнемо з сухариків. Трохи підсохлий хліб нарізаємо кубиками і рівномірно розподіляємо листом. Відправляємо в духовку на 7-10 хвилин при 180 градусах до золотистого кольору.Хлібні сухарики на листі

Тепер наше філе потрібно нарізати пласкими шматочками товщиною до сантиметра. Увага, ріжте поперек волокон. І обсмажте в невеликій кількості олії до золотистої скоринки з обох сторін. Не забудьте трохи посолити та посипати сушеним часником. Обсмажене філе відставити вбік до подачі страви.Куряче філе на сковороді в оливковій олії

Листя салату необхідно дуже добре вимити в максимально холодній воді, а потім просушити. Потім розірвати їх руками на великі шматки.Вимиті листя салату ромен в тарілці

Підготуйте тарілку, в якій будете готувати фірмовий соус цезар. Ретельно помийте яйця і опустіть на 1 хвилину в слабо киплячу воду. Розбийте яйця.Яйця в тарілці, трохи проварені і з частково зсілим білком

Очищений і нарізаний часник ретельно розітріть в ступці з кам'яною сіллю до отримання однорідного пюре. Додайте оливкової олії, перемішайте і додайте суміш до яєць. Збийте соус виделкою до однорідності, додавши кілька крапель вустерського соусу і сік половини лимона.Часник в ступці з оливковою олією у суміші з яйцями, вустерським соусом та лимонним соком

Далі полийте листя салату соусом. Листя салату під фірмовим соусом цезарь

Всипте в салат дрібно тертий пармезан і ще раз добре перемішайте.Пармезан тертий на листі салату з соусом

На широкі тарілки з невеликими бортиками викласти листя салату із заправкою і сиром, зверху посипте крутонами (сухариками) і викладіть шматочки курячого філе. Можна прикрасити стружкою пармезану. Подавайте відразу ж.

Bon appétit!

Інгредієнти

Салат ромен400 г
Куряче філе200 г
Пармезан120 г
Хліб пшеничний100 г
Оливкова олія (Extra virgin)40 мл
Вустерський соус5 мл
Яйце куряче2 шт.
Часник1 зубок
Лимон1/2 шт.
Соль морська3/4 ч.л.
Сушений часник (порошок, гранули)1/2 ч.л.