Pork tenderloin with apple sauce and cream

0.0(0)

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 1 свиняча вирізка (400 г)
  • 1 французький шалот
  • 1 яблуко
  • 3/4 склянки яблучного соку
  • 1/4 чайної ложки сушеного чебрецю
  • 1/2 склянки жирних вершків
  • 2 столові ложки рафінованої рослинної олії

ГОТУВАННЯ

На розігріту сковороду з рослинною олією викласти на сильний вогонь м'ясо швидко підрум'яниться, посипати морською сіллю і відправити в духовку в рукаві для запікання (180°С) на 20 хвилин. Окремо п'ять хвилин тушкуємо нарізану цибулю і яблука, додаємо чебрець і яблучний сік. Закипів соус довести до половини, додати вершки. Подавайте свинячу нарізку і приправлений соусом.

Приємного апетиту!

Products for recipe