Грецький салат "Класичний"

0.0(0)

Приготування:

Час приготування: 20 хвилин

Порцій: 8

Огірок ріжемо кружальцями або дрібніше, як вам подобається. Якщо шкірка тверда, огірок краще попередньо почистити.Нарізані огірки в тарілці

Перець очищаємо від серцевини і ріжемо не дуже великими шматочками. Перець можна взяти як зелений, так і червоний.Перець, очищений від серцевини та подрібнений середніми шматочками

Середню цибулину ріжемо кільцями, півкільцями або чверть-кільцями.Цибуля ріпчаста, порізана кільцями або півкільцями

Викладаємо нарізані овочі в тарілку, додаємо чорні оливки і сир фета, нарізаний кубиками. Сир краще використовувати з травами.Чорні оливки з сиром фета на тарілці

Тепер в хід йде головний компонент грецького салату — помідори. Їх потрібно 4 штуки, вони повинні бути стиглими і пружними. Крім того, додамо трохи каперсів. На завершення солимо, додаємо трохи оливкового масла і добре перемішуємо.Подрібнені томати з оливками, сиром фета, цибулею та перцем

Bon appétit!

Інгредієнти

Помідори червоні600 г
Оливки без кісточки200 г
Огірки200 г
Сир Фета200 г
Цибуля ріпчаста100 г (1 шт.)
Перець солодкий зелений1 шт.
Каперси30 г
Оливкова олія (Extra virgin)50 мл
Сіль морська1/4 ч.л.