2016-11-24

Відбулася зустріч дистриб'юторів ТМ "Кухар Рішельє"

Черговий піврічний всеукраїнський з'їзд дистриб'юторів торгової марки "Кухар Рішельє" відбувся 19 листопада 2016 року у смт. Власівка (м. Світловодськ, Кіровоградська обл.).

На з'їзді були присутні приватні підприємці та керівники підприємств, які представляють торгову марку в усіх областях України. Це важлива подія як для організаторів (ПП "Віктор і К", ТОВ "Гідросенд"), так і для його безпосередніх учасників — самих дистриб'юторів. Як і раніше, головна мета полягає у забезпеченні ефективної комунікації та взаємодії центрального виробника та регіональних каналів збуту.

На заході представники фірм-дистриб'юторів відзвітували про останні досягнення, обговорили плани на майбутній період. Також були нагороджені лідери за основними показниками розвитку бренду. Крім того, керівництво ПП "Віктор і К" оповістило про нововведення на виробництві, про плановані зміни асортиментного ряду продукції.

Пряме спілкування з дистриб'юторами дозволяє "бачити" ринок, краще позиціювати продукцію ТМ "Кухар Рішельє", робити її більш доступною як за ціною, так і територіально, а також знаходити нові можливості для розширення ринку збуту. Зі свого боку, дистриб'ютори обговорювали з керівництвом ПП "Віктор і К" поточні питання, а також ділилися власними баченнями та пропозиціями щодо подальшого розвитку торгової марки "Кухар Рішельє".

Інші новини