Смачнi рецепти
3668

Свиняча вирізка з яблуками

 ІНГРЕДІЄНТИ

  • 1 свиняча вирізка (400 г)
  • 1 французька цибуля-шалот
  • 1 яблуко
  • 3/4 склянки яблучного соку
  • 1/4 чайної ложки сушеного чебрецю
  • 1/2 склянки жирних вершків
  • 2 столові ложки рафінуваної олії
 
 
ПРИГОТУВАННЯ
 
На розігріту сковороду з рослинним маслом викласти м'ясо, на сильному вогні швидко підрум'янити його, посипати морською сіллю і відправити в духовку в рукаві для запікання (180 оС) на 20 хвилин. Окремо протушкувати нарізану цибулю та яблука протягом п'яти хвилин, додати чебрець і яблучний сік. На повільному вогні соус уварити вдвічі, додати вершки. Подавати свинину порізавши і присмачивши соусом.

 

Bon appétit!