Смачнi рецепти
3524

Легкий суп з брокколі і спаржевою квасолею

 ІНГРЕДІЄНТИ

 

  • 5 картоплин середнього розміру
  • 200 г спаржевої квасолі (можна замороженої)
  • 200 г броколі
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 2 яйця
  • рослинна олі
  • петрушка
ПРИГОТУВАННЯ
 
У киплячу воду кидаємо нарізану кубиками картоплю і моркву, варимо 10 хвилин, окремо ставимо варити вкруту яйця. Цибулю дрібно нарізаємо, пасеруємо на рафінованій олії. До картоплі і моркви додаємо нарізані овочі (спаржеву квасолю, броколі), солимо за смаком, додаємо цибулю. За 5 хвилин до готовності кидаємо нарізану петрушку. Чістім, ріжемо крупно яйця, відправляємо в каструлю. Чудовий легкий суп готовий!

 

Bon appétit!