Смачнi рецепти
1556

Млинці з куркою

 


Приготування:

ЧасЧас приготування :  1 година 30 хв                 Порцій: 10


 

Інгредієнти :

  • Куряча грудка...............................................................................800 г
  • Борошно пшеничне.................................................................. 250 г
  • Сельдерей стебловий..............................................................200 г
  • Цибуля ріпчаста.........................................................................200 г
  • Морква.........................................................................................100 г
  • Сахар (пісок)................................................................................20 г
  • Яйце куряче...............................................................................3 шт.
  • Молоко................................................................................... 550 мл
  • Рослинна олія.........................................................................10 мл
  • Сіль......................................................................................... 1.5 ч.л.

         Чомусь & nbsp; млинці з куркою не так поширені, між тим вони мають цілий ряд переваг. М'ясо курячої грудки саме дієтично, рівномірного якості і з ним важко помилитися, до того ж воно дешевше і вимагає менш тривалої кулінарної обробки. Якщо приготувати млинчиків побільше і заморозити їх, не обсмажуючи, то потім ви зможете діставати потроху і швидко готувати свіжі і смачні домашні млинці.


 

огурец нарезанный  ломтиками в тарелке

 

1. Курячі грудки залийте чистою водою, щоб вона тільки покрила м'ясо, додайте очищені овочі, посоліть. Доведіть до кипіння, зніміть піну і варіть на середньому вогні ще 10-15 хвилин. Занадто довга варіння зробить м'ясо дуже сухим і несмачним, так що стежте. Відвар збережіть.

 


 

 

перец красный средне измельченный, без сердцевины

 

2. Змішайте всі складові для тіста, добре перемішайте, щоб не було грудок. Має вийти рідке тісто однорідної консистенції. Добре розігрійте сковороду, змастіть маслом і смажте тонкі млинці з одного боку, чекаючи тільки, щоб тісто добре просохнуло зверху.

 


 

 

лук репчатый порезанный ломтиками  и четвертинками

 

3. Готовые блинчики складывайте в стопку поджаренной стороной вверх.

 


 

 

нарезанный лук, перец с сыром фета и черными оливками

 

4. Стебла селери розрізати вздовж на 4 частини, потім подрібніть. Лук наріжте тонкою соломкою. Пасеруйте все до м'якості на середньому вогні, постійно помішуючи.
 

 


 

 

 тарелка с помидорами и каперсами по верх сыра фета,  перца и репчатого лука

 

5. Куряче м'ясо подрібніть за допомогою м'ясорубки і блендера, додайте цибульний-селерову суміш.

 


 

 

 тарелка с помидорами и каперсами по верх сыра фета,  перца и репчатого лука

 

6. Підлийте бульйону стільки, скільки буде вбирати м'ясо. На цьому етапі спробуйте фарш, якщо треба, досоліть.

 


 

 

 тарелка с помидорами и каперсами по верх сыра фета,  перца и репчатого лука

 

7. На середину кожного млинця кладіть столову ложку фаршу і завертайте млинець конвертиком.

 


 

 

 тарелка с помидорами и каперсами по верх сыра фета,  перца и репчатого лука

 

8. Загорнуті млинці обсмажте з обох сторін, якщо перед цим ви їх заморожували, то прикрийте кришкою, щоб начинка добре прогрілася. Подавайте гарячими або холодними зі сметаною або вершковим соусом.

 


 Bon appétit!